Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Historien om Uldsokker

Oprettet d. under Opslagstavlen

Historien om Uldsokker

Se video med gode oplysninger om Uldsokker.

En kort introduktion til Uldsokker. Man kan starte med at spørge sig selv, hvorfor Uldsokker er så godt for vores fødder og velbefindende. Det er fordi, at Ulden er et naturligt materiale, med en lang række af fantastiske egenskaber:

1. Ulden har en fremragende tempererende effekt, så ens fødder ikke koger og bliver våde af sved

2. Ulden indeholder naturligt Lanolin, som ”spiser” sved, så man minimerer lugtgener

3. Bliver du våd – har ulden den egenskab, at den stadig holder på varmen Skal det hele så bare være 100 % uld……..

Det er lidt et temperaments spørgsmål, Om man vil have sin sok i et 100 % naturmateriale eller ej. Ulden er ikke et stærkt materiale, så langt de fleste sokker bliver lavet som et blandingsprodukt ved at man tilføjer et andet materiale til ulden, for at gøre sokken stærkere og så den nemmere holder formen. Hvilken uldsok skal man så vælge!

Der kan være mange ting der har betydning for hvad der vil være det bedste valg: Skal den holde på varmen – er det godt at vælge en tykkere uldsok, og gå efter en uldblanding i den højere ende - eksempel trekkingsokken fra charm (vare nr 100). Det er en 85 % ekstra fin merino uld. Den har en god elasticitet.

Den er Superwash, som er en slags coaching af ulden, og som gør den stærk. Som en rigtig fin og stærk hverdags sok, kan vi anbefale sok nr 300, som er en ekstra fin 75 % merinould. Det er ikke den tyndeste sok vi har, men en fantastisk dejlig sok. Den har en ribkant henover foden, så den sætter sig og bliver siddende hvor den skal. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, og se de mere end 100 forskellige designs vi har. Og har du ikke lige den mulighed, er du altid velkommen til at ringe eller maile, og så er vi klar til at rådgive dig.

Det har vi gjort i snart 20 år. Og det er ikke uden grund, at vi året igennem står i uldsokker til op over anklerne 😊

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar