Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Uldsokker

Velkommen til Skind og Uld´s univers af lækre uldsokker. 

Her på siden finder du komfort og stil i vores store udvalg af førsteklasses uldsokker.

Uldsokker er meget mere end en investering i at have det behageligt og varmt - men hvorfor er uld så fantastisk for vores fødder? Læs mere nederst på siden om uldens egenskaber og om vores mange kvalitetsrige produkter.

Skind & Uld tilbyder mængderabat på alle sokker:

  • Bland 5-9 vareenheder og få 5 %
  • Bland 10-14 vareenheder og få 10 %
  • Bland 15-19 vareenheder og få 15 %
  • Bland 20 vareenheder og få 20 %
Uldsokker
preload spinner

Hvad er fordelene ved uldsokker?

Uld er et naturligt materiale, som har en lang række fantastiske egenskaber, der gør det til det ideelle valg for dine fødder. For det første har uld en fremragende tempererende effekt, hvilket betyder, at dine fødder forbliver behageligt varme uden at blive overophedede eller fugtige af sved. Dette gør uldsokker fantastiske til enhver årstid. 

Derudover indeholder uld naturligt lanolin, der absorberer sved og minimerer lugtgener, hvilket er en ekstra bonus for din fodhygiejne. Selv når du bliver våd, bevarer ulden stadig sin isolerende evne og holder på varmen. 

Uldsokker af slidstærkt merinould til både eventyr og hverdag

Vores sortiment byder blandt andet på uldsokker af merinould. Skal du fx ud at vandre, kan du gå efter en tykkere uldsok med en høj uldblanding, som fx vores trekking-sok i 85% merinould. Sokken er Superwash-behandlet, så den er ekstra stærk og elastisk. 

Har du derimod brug for en hverdagssok, anbefaler vi vores luksus merino uldsokker med 75% uld. Det er ikke den tyndeste sok, men den er fantastisk behagelig med en ribkant over foden, der sikrer, at sokken bliver siddende, der hvor den skal. 

Hvordan vasker jeg mine uldsokker?

Med alle vores uldsokker følger der vaskeanvisning med. Typisk er det 30 grader og uden tumbling. Har man meget uldtøj, kan man med fordel samle sammen, og vaske det sammen på uldvask/håndvask. Som altid når man vasker uld, er det en god idé at vaske med et produkt, der indeholder lanolin, så man tilføjer ulden ny lanolin. Alpacauld er dog en undtagelse herfra, da Alpacaens hule uldfibre ikke tåler lanolin.  

Hvad er lanolin?

Lanolin er et naturligt fedtstof i fåreulden. Den er vandskyende og har en evne til at “spise sved”, så for eksempel undertøj og sokker ikke kommer til at lugte. Derfor vasker man også tit uld med en sæbe, der tilfører ny lanolin. Lanolin bruges også som salve, da den er meget blødgørende og har en healende effekt på sår, revner og eksem.

Uldsokker i blandt andet norske og canadiske mønstre 

Gå på opdagelse blandt en lang række smukke uldsokker i vores univers, som blandt andet byder på uldsokker i flotte norske og canadiske mønstre, uldsokker med smarte dutter under fødderne for skridsikkerhed, samt ensfarvede uldsokker til hverdagen. Vi har med garanti uldsokker, der vil falde i din smag. 

Bredt udvalg af tykke uldsokker til herre, damer og børn

Her hos Skind og Uld har vi samlet et bredt udvalg af de fineste og lækreste uldsokker til både herre, damer og børn. Du kan nemt bruge filterfunktionen eller underkategorierne af uldsokker, til at finde lige præcis de sokker du leder efter. Vær opmærksom på, at dine sokker ikke behøver at være 100% uld. Uld er i sig selv ikke et særligt stærkt materiale, så de fleste sokker bliver produceret som et blandingsprodukt, hvor ulden kombineres med et andet materiale for at gøre sokken stærkere og bevare formen. 

Du kan også læse vores blog om vandresokker og valg af sokker. 


Besøg en af vores butikker i Svendborg eller Rudkøbing og få syn for sagen eller kontakt os via telefon 60 93 76 74 eller mail mr@skindoguld.dk og få personlig og kyndig rådgivning. Som en ekstra bonus tilbyder vi mængderabat på alle sokker. Jo flere du køber, jo mere sparer du! Så forkæl dine fødder med luksus af vores uldsokker fra Skind og Uld.